Sport şi timp liber

  Competițiile sportive și evenimentele culturale sunt o prezență constantă în viața studenților din campus, fiind organizate de către Centrul Sportiv Universitar AGRONOMIA și Centrul Cultural Studențesc- EX TERRA AURUM și de asociațiile studențești. Anual se desfășoară o competiție cu mare tradiție în rândul studenților agronomi din toată țara- Agronomiada, care are loc, prin rotație, într-unul dintre cele cinci centre universitare cu învățământ agronomic- București, Iași, Cluj, Timișoara și Craiova.

  Competițiile sportive și evenimentele culturale sunt o prezență constantă în viața studenților din campus, fiind organizate de către Centrul Sportiv Universitar AGRONOMIA și Centrul Cultural Studențesc- EX TERRA AURUM și de asociațiile studențești.

  Anual se desfășoară o competiție cu mare tradiție în rândul studenților agronomi din toată țara- Agronomiada, care are loc, prin rotație, într-unul dintre cele cinci centre universitare cu învățământ agronomic- București, Iași, Cluj, Timișoara și Craiova.

   

  Centrul Cultural Studențesc – EX TERRA AURUM
  Clubul Sportiv Universitar AGRONOMIA

  Centrul Cultural Studențesc – EX TERRA AURUM

   

  Centrul Cultural Studențesc – EX TERRA AURUM a fost înființat în anul 2012 ca urmare a nevoii de a dezvolta un cadru de expresie culturală pentru studenții universității, acoperind o gamă variată de domenii artistice.
  În prezent, Centrul Cultural are în componența sa 4 cercuri:

  • Agro-Music
   Coordonator: Ovidiu Mihăilescu
  • Dans modern și popular
   Student coordonator dans modern: Vlăduț Simulescu – 0722 869 856
   Coordonator dans popular: Profesor Hellene Casian
  • Cercul de Fotografie
   Student coordonator: Alexandra Radu
  • Cenaclul „Embrionul”

   

  Vedete în devenire: Adrian Stănescu, Iuliana Helen Bularca, Adrian Stănescu și trupa PierdeVară

  Persoană de contact Centrul Cultural Studențesc – EX TERRA AURUM
  Ing. Ovidiu Mihăilescu
  Tel.: 0724 393 845
  Pagină Facebook:
  https://www.facebook.com/groups/565558793483960/– Agro Art

   

  Studenții își pot petrece timpul liber în incinta Campusului Agronomie Herăstrău având activități recreative sau participând la evenimente organizate în aer liber în Parcul Dendrologic, Rozariu sau Grădina Botanică.

  Student Club-ul campusului care are un pub și o sală de biliard oferă, de asemenea, posibilitatea petrecerii timpului liber.