Campusuri USAMV
  USAMV București oferă studenților săi un mediu academic modern, efervescent și intercultural, menit să susțină atât dezvoltarea personală, cât și profesională în domenii de actualitate, importante pentru dezvoltarea economiei unei societăți. Universitatea noastră și-a propus să răspundă nu numai laturii profesionale ale vieții de student, ci și celei personale. Condițiile, la nivel european, pentru formarea profesională, sunt dublate de condiții, la fel de bune, de locuire și de petrecere a timpului liber în cele două campusuri – „Agronomie – Herăstrău” și „Medicină Veterinară – Cotroceni” (cămine, complexuri agroalimentare, sală și terenuri de sport, Parc Dendrologic, Grădină Botanică, câmpuri didactice și experimentale).

   

  PREZENTARE GENERALĂ
  CAMPUS AGRONOMIE-HERĂSTRĂU
  CAMPUS MEDICINĂ VETERINARĂ-COTROCENI

  Prezentare Generală

   

  Instrucțiuni privind decontarea abonamentelor de transport în comun STB pentru studenții înmatriculați la programele de studii universitare de licență, master și doctorat, învățământ cu frecvență, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București - ANUL UNIVERSITAR 2020-2021

  USAMV București oferă studenților săi un mediu academic modern, efervescent și intercultural, menit să susțină atât dezvoltarea personală, cât și profesională în domenii de actualitate, importante pentru dezvoltarea economiei unei societăți.

  Universitatea noastră și-a propus să răspundă nu numai laturii profesionale ale vieții de student, ci și celei personale. Condițiile, la nivel european, pentru formarea profesională, sunt dublate de condiții, la fel de bune, de locuire și de petrecere a timpului liber în cele două campusuri – „Agronomie – Herăstrău” și „Medicină Veterinară – Cotroceni” (cămine, complexuri agroalimentare, sală și terenuri de sport, Parc Dendrologic, Grădină Botanică, câmpuri didactice și experimentale).