Prezentările susţinute în cadrul evenimentului în perioada 25-29 octombrie pot fi vizualizate atat in format pdf, cât și în format audio-video.
1. Efectele unui produs fitoterapeutic cu acțiune imunomodulatoare la cal și vacă, Lucian Ioniță, Carmen Ioniță, Facultatea de Medicină Veterinară București
2. Sistemul de trasabilitate a peștelui și produselor pescărești – necesitate și oportunități, Nicolae Carmen Georgeta, Marin Monica, Moga Liliana Mihaela, Nenciu Magda Ioana, Bahaciu Gratziela, Pogurschi Elena, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
3. Conservanți naturali pentru produse din carne în vederea obținerii unor alimente funcționale şi sigure pentru menținerea sănătății consumatorilor, Camelia Papuc, Corina Predescu, Facultatea de Medicină Veterinară București
4. Aspecte privind îmbunătăţirea proprietăților pământurilor dificile de fundare, Tatiana Olinic, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului
5. De ce sunt oamenii atacați de "tigrii" plantelor? Roxana Ciceoi, Centrul de cercetare pentru studiul calităţii produselor agroalimentare
6. Rentabilitatea activităţii agricole in marile ferme din sudul României, (Horizon 2020, Proiect ENHANCE, NO: 691681), Toma Dinu, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală
7. Standarde de calitate în prelucrarea produselor ecologice – provocări și oportunități, Liliana Bădulescu, Andreea Stan, Centrul de cercetare pentru studiul calităţii produselor agroalimentare
8. Poluarea terenurilor agricole şi industria de reconstrucţie/remediere din România, Luciana Vrâncuţă, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului
9. Introducerea zootehniei de precizie în fermele de vaci de lapte (HORIZON 2020 – 696367), Vidu Livia, Popa Răzvan, Marin Monica, Mărginean Gheorghe, Călin Ion, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
10. Sisteme horticole verticale ecosustenabile – inovație 100% românească, Răzvan Bera, Aurora Dobrin, Ovidiu Jerca, Elena Ivan, Centrul de Cercetare pentru Studiul Calităţii Produselor Agroalimentare
11. Tehnici de ultimă generație pentru obținerea plantelor horticole, Adrian Peticilă, Facultatea de Horticultură
12. Performanță prin inovații. Noi orizonturi pentru cultura arbuștilor fructiferi, Adrian Asănică, Facultatea de Horticultură
13. Materiale biocompozite biodegradabile – o soluție sustenabilă pentru reducerea impactului asupra mediului, Mieluț Amalia Carmen, Popa Mona Elena, Popa Elisabeta Elena, Dănăilă-Guidea Silvana Mihaela, Facultatea de Biotehnologii
14. Soluţii inteligente de păstrare a legumelor și fructelor prin tehnologii de ultimă generație, Andreea Stan, Liliana Bădulescu, Viorica Lagunovschi-Luchian, Adrian Asănică, Centrul de Cercetare pentru Studiul Calităţii Produselor Agroalimentare
15. Tehnologii modern în cultura pomilor fructiferi, Stănică Florin, Mihai Cosmin, Facultatea de Horticultură
Între 25 și 29 oct la Romexpo se desfășoară Expoziția Internaţională INDAGRA -2017.
În calitate de partener, USAMV Bucureşti organizează un ciclu de conferinţe susținute de cadre didactice și cercetători. Vă invităm să vizitați standurile Universităţii (Pavilionul C1/Etaj) și SCDVV Pietroasa 311a - Pavilionul Central) și să participați la conferințele noastre în sala CUPOLĂ din Pavilionul Central (aflată sub scara intrării principale).