Se încarcă pagina ...

Shakespeare School organizeaza cursuri GRATUITE de limba engleza!!!

Buna ziua,

Ne face placere sa va comunicam posibilitatea informarii studentilor dumneavoastra despre workshop-urile gratuiteorganizate de Shakespeare School: "Everything about Cambridge and IELTS" (27 mai) si “Success starts with IELTS” (4 iunie) - tinut de British Council la sediile noastre din Bucuresti.

Consideram ca aceste 2 examene internationale sunt esentiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei dornici sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. Pe parcursul acestor workshop-uri elevii vor afla mai multe detalii despre: formatul examenelor Cambridge si IELTS, strategii si tehnici de abordare, recunoasterea si valabilitatea acestora, precum si metode de pregatire.

BONUS: La final, un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza! Toti participantii pot sustine GRATUIT un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia vor primi un feedback!

Un workshop gratuit dureaza o ora, iar pentru a se inscrie studentii interesati sunt invitati sa ne contacteze cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate (circa 30 de participanti). Mai multe detalii se regasesc la www.shakespeare-school.ro - rubrica Noutati.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School organizeaza cursuri de vara pentru familiarizarea cu acest tip de examene. Consideram ca pe parcursul verii tinerii nu trebuie sa piarda contactul cu limba engleza, ba chiar pot invata lucruri noi intr-un mod placut, de aceea le propunem o varietate de cursuri special create pentru vacanta. Pentru lista si descrierea completa a cursurilor de vara organizate de Shakespeare School, ii rugam pe toti cei interesati sa acceseze website-ul: http://www.shakespeare-school.ro/cursurivara.

Va solicitam sprijinul de a comunica informatia studentilor dumneavoastra.

Va multumim anticipat pentru cooperare!

Cu consideratie,

Adriana Alionte
Director General

Mobil: 0744.314.437
E-mail: office@shakespeare-school.ro
Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Alte articole | Arhiva
 

Evenimente

Presa despre noi

Ştiri

Oferte educaţionale externe

Agrolife Scientific Journal

Biblioteci online

Statistici

Vizite unice:
2319247
Hituri:
12089461

Translator

© dicţionar bab.la