Cazare - Arhivă Octombrie 2016
    Cazare OCTOMBRIE 2016

    Oferta pachete Complex

    * Studenții care optează pentru unul dintre pachetele de cazare și masă vor fi scutiți de plata în avans pe 3 luni a regiei de cămin.

    Cazările pentru studenții din anul I, înscriși în sesiunea iulie 2016, vor avea loc în perioada 01-02.10. 2016, în intervalul orar 8:00-18:00, la Serviciul Campus Studențesc.

    Fetele vor fi cazate în căminul A2, iar băieții în căminul A1.
    Camerele sunt de 4, 5 sau 6 locuri, în funcție de numărul cererilor înregistrate. Plata se face în avans pe 3 luni, după cum urmează:

    • 4 locuri în cameră: 160 lei/lună/pers. x 3 luni= 480 lei
    • mai mult de 4 locuri/cameră: 120 lei/lună/pers. x 3 luni= 360 lei

    Studenții care sunt orfani de ambii părinți, proveniți de la centrele de plasament sau studenții care au un părinte cadru didactic beneficiază de reducere 100% la plata regiei de cămin în condițiile prezentării copiilor de pe certificatele de deces sau a unei adeverințe de la școală, semnată de conducerea instituției de învățământ și avizată de inspectoratul școlar.

    Pentru obținerea unui loc de cazare în cadrul căminelor studențești ale USAMV București este necesară depunerea unei solicitări în acest sens către Direcția Campus Studențesc după cum urmează:

    • Pentru studenții de anul 1, licență , masterat și doctorat, această solicitare se va evidenția în cadrul cererii depuse la înscriere;
    • Pentru studenții care locuiesc în cadrul căminelor studențești, solicitarea se face în baza formularului „Cerere precazare” depus la administrația căminului;
    • Pentru studenții care nu au locuit în cadrul căminelor studențești (exceptând anul 1- licență, masterat și doctorat), solicitarea se va depune la Directia Campus Studențesc din căminul A4.

    Documente:

    1. Cerere precazare
    2. Contract de închiriere spațiu cămin

    Direcția Campus Studențesc
    Adresa: Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, București
    *Direcția se află în Campusul Agronomie Herăstrău, cămin A4.

    Persoană de contact:
    Ing. Petre LOSPA
    Director Campus Studențesc