Apply now!

   

  Cea mai importantă școală de afaceri din Europa de Sud Est, COTRUGLI Business School, are plăcerea de a anunța încheierea protocolului de colaborare cu USAMV (Universitatea de Studii Agronomice și Medicină Veterinară București). Colaborarea are ca scop extinderea prezenței COTRUGLI în Romănia și dezvoltarea mai multor proiecte educaționale. Astfel, COTRUGLI și USAMV se vor concentra pe găsirea mijloacelor necesare pentru a facilita accesul in programele MBA tinerilor manageri și specialiști din Romănia. Programele COTRUGLI se vor desfășura parțial in campusul USAMV dar și în celelalte două campusuri din Belgrad și Zagreb. Programele COTRUGLI sunt regionale/ internaționale, multiculturalitatea fiind unul dintre avantajele importante ale școlii.

  De ce MBA?


  MBA(Master of Business Administration) este un standard de educație de business în lume. Programuleste de o mare importanţă pentru oricine înțelege valoarea dezvoltării continue atât pe plan personal cât şi profesional. Un program de MBA este util experților de top, specialiștilor și managerilor din orice industrie.
  COTRUGLI and USAMV vor acorda, pe parcursul anului 2018, burse parțiale pentru programele de MBA si EMBA. Astfel, COTRUGLI și USAMV își doresc să sprijine managerii tineri şi ambiţioşi ce pun preț pe investiția în noi cunoștințe şi realizează necesitatea networking-ului în dezvoltarea carierei profesionale. Programele sunt destinate managerilor și specialiștilor din orice arie de business și din orice industrie.Parteneriatul cu USAMV vine să susțină nevoia de educație managerială din toate industriile și de la toate nivelurile, pentru a putea obține creșterea performanței și atingerea de obiective înalte.

  Un program de MBA îți schimbă modalitatea de a gândi şi îți dezvoltă auto-educația, lucru esențial pentru a lua decizii corecte şi pentru a progresa în carieră. Un alt aspect foarte important al unui MBA este că leagă practica de teorie, ceea ce influențează viitoarea dezvoltare în lumea afacerilor. Programul de MBA furnizează un set de instrumente absolut necesare oricarui manager modern pentru a face faţă mediului de afaceri în continuă schimbare.

  De ce Cotrugli și USAMV?

  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti este rezultatul unui parcurs academic, ştiinţific şi administrativ susţinut de mari nume ale învăţământului şi ştiinţei agronomice din România, fiind fondată de peste 160 de ani. Misiunea USAMV este de a dezvolta specialiști de top în domeniile fundamentale prin educație și cercetare.
  COTRUGLI Business School este recunoscută internaţional ca fiind liderul de piaţă în Europa de Sud Est şi un centru de excelenţă pentru educaţia în afaceri. Misiunea şcolii este de a dezvolta manageri competitivi, lideri capabili să facă faţă provocărilor unor medii în continuă schimbare, oameni care aduc o contribuţie pozitivă în organizaţiile în care îşi desfăşoară activitatea şi în societate.
  Parteneriatul dintre COTRUGLI și USAMV va furniza programe MBA de calitate și instruire celor interesați. Programele MBA beneficiază de acreditarea internațională oferită de Association of MBAs (AMBA), fapt ce oferă o garanţie independentă a calității programelor de MBA şi reprezintă standardul cel mai înalt în educaţia postuniversitară de acest tip.

  Profilul studentului:

  Studenții noștri au o medie de 5 ani experiență în muncă (MBA) şi 15 ani experiență în muncă (EMBA). Mai mult de 70% dintre studenți ocupă poziții manageriale în organizații mici sau mari din regiune. Ceea ce este interesant este faptul că participanții sunt de 15 naţionalităţi iar 39% sunt femei. Vârsta medie a studenţilor la EMBA este de 35 de ani iar la programul de MBA de 30 ani.

  Katarina Vladic Lazic, Director Executiv Cotrugli Serbia: „În 2018 COTRUGLI va continua să acorde burse MBA şi EMBA. Acest program de responsabilitate socială este în concordanţă cu misiunea noastră de a ‘încuraja liderii să continue dezvoltarea personală, precum şi dezvoltarea organizaţiilor lor şi a societăţii ca întreg’, COTRUGLI Business School a acordat burse în România în ultimii 10 ani. Rezultatele obţinute cu acest proiect, precum şi oamenii minunaţi pe care i-am întâlnit, ne-au motivat să participăm în continuare la modernizarea mediului de business din România. Programele de MBA se desfasoară în concordanţă cu cele mai înalte standarde de educaţie din Europa şi sunt special concepute pentru managerii din sud-estul Europei, adaptându-se specificului local.”

  Pentru mai multe informații vizitați: www.cotrugli.org

  Aplică pentru bursele COTRUGLI Business School