Agricultura de precizie

   

   

   

   

   

  Afla pe 28 martie, noutatile din Agricultura de Precizie!

   
  TMT PR
  cu sprijinul USAMV București, USAMV Cluj si in parteneriat cu Agro TV, organizeaza pe 28 martie cea de-a doua editie a evenimentului Agricultura de Precizie, o oportunitate de dezvoltare pentru fermierii din Romania.

  Digitalizarea este considerata cea de-a 3-a revolutie agricola dupa mecanizare si biotehnologii, un studiu EY aratand cum la prima revolutie un fermier hranea 26 de oameni iar in era preciziei, un fermier va fi responsabil pentru hranirea a 256 de oameni.

               «Potențialul pe care acest tip de agricultura il are in dezvoltarea economiei rurale este     unul enorm. Agricultura de precizie reprezinta in mod cert viitorul si o excelenta             oportunitate pentru optimizarea resurselor, maximizarea investitiilor, dar si cresterea            productivitati si a calitatii produselor; pe scurt, pentru a face performanta in agricultura.        Prin intermediul acestui eveniment, TMT PR aduce o contributie activa si majora in       popularizarea conceptului in randul fermierilor din Romania. Ne bucuram sa avem inca o             data alaturi de noi parteneri si vorbitori de calibru, din sectorul academic, privat si public»             sustine Mirela Scarlat, Fondatoare TMT PR.

  Dupa ediția de succes din 2017, prima din Romania dedicata acestui subiect de actualitate, evenimentul isi propune sa creeze din nou o platforma de lucru pentru principalii actori implicați in realizarea si implementarea Agriculturii de Precizie in Romania, discutiile fiind orientate catre cele doua sectoare prioritare pentru tara noastra – vegetal si zootehnic.

  Cum reusesc fermierii din Romania sa fie profitabili, competitivi si la ce ajuta aplicarea tehnologiilor de precizie in cultura mare si in bunastarea animalelor sunt cateva dintre subiectele ce vor fi dezbatute pe larg.

  Secretarul de Stat Alexandru Potor, Presedintele Pro Agro Emil Dumitru si fermieri campioni sustinatori si utilizatori ai agriculturii de precizie precum Nicusor Serban, Teofil Dascalu si Octavian Groza sunt cativa dintre vorbitorii ce si-au anuntat participarea (lista completa disponibila aici).

  Structura evenimentului include si in acest an trei sectiuni ce ofera atat continut de calitate, cat si oportunitati de networking:

  1) Dezbateri in plen cu date de piata, soluții pentru acces la finantare, inovațiile si modele de bune practici exemplificate de fermierii campioni

  2) Sesiuni de workshop si discutii 1 la 1 cu diferiți actori din agricultura de precizie

  3) Exposhow cu drone, sisteme GIS & GPS, aplicații pentru managementul inteligent al fermei, colectarea și analizarea de date, sisteme inteligente de dozare a furajelor și de control pentru bunastarea animalelor etc. 

   

  Evenimentul se desfasoara in Bucuresti la Hotel Pullman, inscrierile incep cu ora 9.00 si evenimentul va dura pana la ora 16.30.

  Taxa de participare la eveniment este de 150 lei / persoana si include: acces la toate cele 3 sectiuni + brosura evenimentului (modele de buna practica si informatii despre avansul tehnologic in agricultura de precizie).


  Pentru inscrieri, accesati http://bit.ly/2EaSrPM 

   

  Video post eveniment, prima editie 2017


  Galerie foto eveniment, prima editie 2017

   

  Despre TMT PR


  TMT PR - the Agribusiness & Food Communicators sau singura agenție de comunicare și marketing de pe piața autohtona dedicata domeniului agricol, agroalimentar si agroturistic. Cu peste 10 de ani experienta si 50% timp petrecut in vizite la ferme din Romania si UE, TMT PR functioneaza ca o agentie full service, dezvoltand o gama complexă de proiecte specifice, cu implicarea si coordonarea mai multor echipe de experți. Portofoliul agentiei include service precum Monitorizarea gratuita de presa agricola, organizarea de conferinte tematice internationale, consultanta de marketing & comunicare, resurse si produse pentru antreprenoriat in mediul rural (studii, ghidurile Agrotrends, cadouri personalizate Farm Art).

  Persoana de contact

  Mirela Scarlat


  Founder TMT PR, Marketing & Communications Specialist

  m: 0723166156  

  e: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.