Sponsor Pinova

   

  Prin donatia firmei Pinova (Croatia), www.pinova.hr, din luna noiembrie 2019 USAMV Bucuresti beneficiaza de o statie meteo amplasata in Livada cu specii pomicole noi a Facultatii de Horticultura.

  Prin aplicatia online, se pot vizualia pe telefonul mobil sau pe calcultator informatii in timp real privind: temperatura aerului, temperatura la nivelul frunzei, temperatura solului (adancime 0-25 cm), cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, umiditatea la nivelul frunzei, radiatia solara.

  Pe baza datelor colectate, softul pus la dispozitie afiseaza estimari privind probabilitatea de atac si aparitia anumitor boli la cais, cires, mar, par, piersic, prun, vita de vie, visin.

  Datele pot fi accesate la cerere.

  Persoane de contact: prof. Florin Stanica, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Ana Butcaru, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0733 520 694

  Persoane de contact Haptic R&D: Daniel Chirtes, - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0769 238 876