Comunitatea academica a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti face cunoscuta, cu profunda tristete, trecerea prematura in nefiinta, in data de 10 iulie 2017, a domnului Prof.univ.dr. Alin Ion Birtoiu, Prorector cu Evaluarea si Asigurarea Calitatii, profesor si doctor veterinar in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti.

  Profesorul Alin Ion Birtoiu este cunoscut si deosebit de apreciat in domeniul medicinei veterinare, ca specialist in obstetrica si reproductia animalelor, aducandu-si contributia in acest domeniu nu numai ca practician, ci si ca profesor universitar.

  De-a lungul carierei sale de profesor in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti a format si incurajat zeci de generatii de studenti care au devenit specialisti in domeniu, cultivand dragostea pentru animale si educatie.

  Sincere condoleanțe familiei îndoliate și un cuvânt de mangâiere celor care l-au cunoscut și apreciat!

  Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Profesorului Alin Bîrtoiu o pot face vineri 14 iulie, în Aula Aurel Popovociu din Facultatea de Medicina Veterinară, începând cu ora 13.00.

   

  Contact

  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti
  Bd. Mărăşti nr. 59, Sector 1
  Bucureşti, 011464

  Telefon: +40 (21) 318 25 64

  Fax: +40 (21) 318 28 88

  Email: post@info.usamv.ro

  Web: www.usamv.ro

  Vechiul Site USAMV

  Prezentare USAMV
  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară

  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti © 2017 . Toate drepturile rezervate.