Miercuri, 22 iunie a.c, în Sala Senatului din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București a avut loc ceremonia de reînnoire a acordului dintre universitate și Academia de Științe Agricole și Silvice Hebei.

  Evenimentul a fost deschis de către rectorul universității, prof.dr. Sorin Mihai Cîmpeanu care a făcut o scurtă prezentare a universității.

  Delegația chineză a fost condusă de Guvernatorul Provinciei Hebei, Domnul Zhang Qingwei, care a prezentat delegația chineză și a făcut o scurtă prezentare a provinciei Hebei în care a surprins evenimente cu privire la dezvoltarea acestei provincii în ultimii ani. La eveniment au mai participat domnul Wang Huijun, Președinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice Hebei, Doctor Honoris Causa al USAMV din București, precum și reprezentanți ai administrației Provinciei Hebei și ai Ambasadei Republicii Populare Chineze în România.

  Prin acest acord s-au pus bazele dezvoltarii relatiilor bilaterale de cooperare in domeniul educatiei, al cercetarii stiintifice in agricultura in domenii de interes comun, precum si a celor comerciale.

   

  Contact

  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti
  Bd. Mărăşti nr. 59, Sector 1
  Bucureşti, 011464

  Telefon: +40 (21) 318 25 64

  Fax: +40 (21) 318 28 88

  Email: post@info.usamv.ro

  Web: www.usamv.ro

  Vechiul Site USAMV

  Prezentare USAMV
  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară

  Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti © 2017 . Toate drepturile rezervate.